RVS deurbeslag

RVS deurbeslag
Een compleet assortiment aan RVS deurbeslag vindt u bij RVS Land

zondag 31 juli 2011

Bedrijfspresentatie RVS Land

Deze eerste echte blog wil ik gebruiken om ons, ons bedrijf en onze producten in het kort even voor te stellen.


Historie

In 2006 zijn wij uit pure toeval in de RVS artikelen markt gerold en omdat wij hiermee vanuit ons verleden een grote affiniteit hadden is dit uitgeroeid tot een nu goedlopende zaak. Inmiddels werken wij met een team van 4 medewerkers in een full-time dienst om u zo snel mogelijk te voorzien van uw bestelling.

Roestvast staal

Binnen ons assortiment beperken ons alleen tot roestvast stalen producten en artikelen. Daarnaast "mag" RVS niet in een werkplaats worden verwerkt waar ook andere metalen, zoals staal en ijzer, worden verwerkt. In een van mijn volgende blogs zal ik uitleggen waarom dit niet mag.

Core business

We houden ons voornamelijk bezig met productie en verkoop van hoogwaardige RVS artikelen voor interieur en exterieur. U moet daarbij denken aan de productie van RVS trapleuningen, RVS deurgrepen en het samenstellen van hekwerken uit RVS hekwerk onderdelen

Wat betreft trapleuningen kunnen wij een breed scala aan leuningen en buisdiameters met tal van verschillende leuningdragers leveren.

RVS Deurgrepen bieden wij aan als kant en klaar standaard product maar ook als maatwerk product.

Een van onze andere core business activiteiten is productie en verkoop van RVS hekwerken en hekwerk componenten. Hierbij moet u denken aan RVS hekwerkjes voor balkons, balustrades, vides, traphekjes en dergelijke. Deze worden in onderdelen, maar op lengte gezaagd en voorgeboord, naar de klant verstuurd waarop deze ze zelf kan monteren

Verder verkopen wij via onze webshop www.rvsland.nl diverse andere RVS artikelen en producten varierend van RVS ventilatieroosters tot RVS gordijnroedes en RVS bevestigingsmaterialen tot deurbeslag, een scala aan huisnummers en sinds kort ook naamborden op maat.

Klanten

Tot onze klantenkring behoren voornamelijk particulieren maar ook  traprenovatie bedrijven, diverse kunststof kozijnen fabrikanten, liftenfabrieken, constructiebedrijven en interieurbedrijven.

Contact

U kunt op de volgende manieren met ons in contact komen:

Website: www.rvsland.nl
eMail:  info@rvsland.nl
Tel: +31 (0)45-7370045
Mob: +31(0)6-11226517

Of bezoek onze showroom:

Lindelaufer Gewande 24 c
6367 AZ Voerendaal Limburg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten